Un partit del Joventut aquesta temporada.

Nova derrota d'un Joventut Mataró que no reacciona

Els groc i negres han sumat un empat en cinc jornades.

El Joventut Mataró segueix encadenant mals resultats, i suma la quarta derrota en les últimes cinc jornades de lliga on només ha esgarrapat un empat. Els mataronins, que es troben en vuitena posició lluny de qualsevol perill però també lluny de competir amb rivals de posicions més elevades com va arribar a passar fa mes i mig, van perdre amb el Sant Quirze per 31-25.

Els mataronins van començar bé el partit (1-2 i 3-3) però mica en mica es van anar diluïnt davant un rival que va estar més encertat en el segon tram de la primera part. Malgrat això, al descans els de Jordi Fernández van aconseguir mantenir-se dempeus a la primera part: 12-11.

A la represa els locals van obrir forat de quatre gols i això va fer baixar els braços als groc i negres, que van estar cinc minuts sense anotar. Ho van aprofitar els del Vallès per clavar un 5-0 i obrir escletxa, ja definitiva, de 23-14. Els mataronins, sense més a perdre, van intentar retallar distàncies i finalment van col·locar el 31-25 que, això sí, no va servir per evitar una nova derrota.