34 foto 02 handbol feme

Mal partit del Joventut de Divisió de Plata femenina

Les mataronines cauen 23-31 a casa amb l'Elda.

El Joventut Mataró de Divisió de Plata va oferir la seva pitjor cara en l’enfrontament que l’equip va viure amb l’Elda el dissabte passat, dia 6. Les mataronines de Jordi Rubi van anar a remolc des del primer minut i això va acabar pesant en un matx on les de València es van mostrar molt superiors fins el final. El resultat de 23-31 deixa clara la diferència viscuda al Teresa Maria Roca durant la darrera jornada. Les groc i negre van tenir un inici igualat (3-4) però ràpidament es van veure per sota en el marcador, primer a quatre gols de distància i després a sis. Al descans perdien de set. Això va fer que no hi hagués opció a la segona part, on l’equip es va acostar sense gaire convicció. Finalment, derrota clara.