Handbol JH Mataró - BM Elda. Foto: R.Gallofré

Gran victòria del Joventut Mataró davant l'Elda

Les mataronines superen el quart classificat.

El Joventut Handbol Mataró va aconseguir la setmana passada, a sis jornades pel final, la permanència de manera matemàtica. Però ahir dissabte les mataronines van demostrar que es troben a la Divisió de Plata per alguna cosa més que per salvar el lloc. Van guanyar per un ajustat 31-30 a l'Elda, quart classificat, reafirmant-se en el seu sisè lloc que tant de mèrit té sent un equip nouvingut a la categoria.

El matx va ser bonic i equilibrat. Les d'Elda van dominar els primers parcials amb un, dos i fins a tres gols de distància durant el primer quart d'hora (8-11), però les de Rosa Hernández van reaccionar a temps i van ajustar el matx. Un 3-1 les deixava a un sol gol i així es va arribar al descans: 17-18.

A la represa, alternança al marcador. El Joventut va posar-se per davant als cinc minuts (20-19), i acte seguit va ser per les visitants que van arribar a obrir un petit forat de dos gols: 23-25. Encara quedava molt per jugar i les groc i negres van tornar a posar-se per davant. Amb 28-27, les mataronines van aconseguir un avantatge de dos gols que finalment va ser clau per acabar vencent: 31-30 i dos punts de molt de prestigi.