Handbol. Foto: R.Gallofré

Empat del Joventut Mataró a casa

26-26 amb el Sant Joan Despí.

El Joventut Handbol Mataró no va seguir amb la seva ratxa imperial de victòries però segueix amb moltes setmanes invicte, ja que dissabte va empatar a 26 gols amb el Sant Joan Despí. Els mataronins no tenien un partit senzill al Teresa Maria Roca però el van saber tirar endavant remuntant un resultat que era contrari als seus interessos quan estaven a la mitja part.

El partit va posar-se molt complicat en la primera part: el primer parcial era d'1-4, i als deu minuts es perdia per 2-6. Els mataronins no estaven gens còmode a casa seva i això es notava en el marcador. La reacció no es va fer esperar i els groc i negres van saber capgirar el marcador fins el 9-8. El matx estava a cinc minuts pel final empatat a onze, i al descans els visitants tornaven a posar-se per davant guanyant de dos: 12-14.

A la represa la tònica va ser la mateixa, amb una diferència de dos i tres gols en contra del Joventut. Als 40' els mataronins perdien per 16-19, però encara hi hauria temps per a la reacció. A deu minuts pel final els mataronins havien empatat a 21 gols i tot estava obert. Van ser minuts d'alternatives i canvis en el lluminós. Després d'un petit avantatge pel Sant Joan, el darrer parcial va servir per empatar el matx i rescatar un punt.