-
-

El Joventut perd a la pista del tercer

Els mataronins no poden sorprendre el Sarrià: 33-27.

El Joventut Handbol Mataró no va poder seguir amb la bona dinàmica de resultats d'aquestes setmanes i va perdre amb el tercer, el Sarrià, per 33-27. Els mataronins van intentar-ho des d'un primer moment, però es van trobar amb un equip molt més encertat en diverses facetes, sobretot l'ofensiva. L'equip groc i negre es manté a la zona tranquil·la de la classificació.

Els mataronins es van trobar amb un primer 3-1 en contra que va saber retallar fins el 6-5 en els deu primers minuts, desmostrant que seria un partit amb molt de ritme. Mica en mica, els locals van obrir forat i van arribar a col·locar-se quatre gols per sobre. Al descans, després de diversos cops a dues bandes, va acabar amb el 18-13 favorable al Sarrià.

A la represa, els mataronins van fer quatre gols i van ajustar el matx amb el 20-17, però el Sarrià va tornar a agafar avantatge ràpidament: Els tres gols es van mantenir fins que es van ampliar a cinc en un mal tram de partit dels groc i negres. Aquesta diferència ja es va anar mantenint en els últims minuts fins que el Sarrià va sentenciar el matx amb el 33-27.