Un partit d'aquesta temporada.

El Joventut Mataró torna al camí de la victòria

Els de la capital del Maresme superen l'Esplugues.

El Joventut Mataró va trencar la mala ratxa de resultats i va imposar-se al seu contrincant, l'Esplugues, en el partit del cap de setmana al Teresa Maria Roca. Els de la capital del Maresme van haver de treballar de valent per emportar-se un partit equilibrat i de pocs gols que es va decidir a la segona part.

Durant la primera, els mataronins van tenir-ho a la seva mà amb un inici de partit espectacular (5-1), però que no van saber mantenir. Els visitants van començar a millorar el seu encert, van ajustar el matx i del 10-8 a cinc minuts per acabar es va passar al 10-11 que donava un toc d'atenció als groc i negres.

A la represa, ràpidament els mataronins van empatar el matx (12-12) i li van donar la volta. A deu minuts per acabar, el Joventut estava 19-17, i aquí va començar a eixamplar la diferència de tal manera que guanyava de cinc a cinc minuts per acabar. El partit ja no es va deixar escapar.