Joventut Handbol Mataró en una imatge d'arxiu.

El Joventut Mataró torna a guanyar i ja és vuitè

Triomf per 30-26 amb la Salle Bonanova

El Joventut Handbol Mataró està aconseguint grans resultats aquest 2017. Els mataronins van arribar a patir per la zona de descens, però ara han encadenat diverses victòries seguides i es col·loquen vuitens ja mirant cap amunt i deixant enrere els llocs de perill. Gran partit amb la Salle Bonanova, victòria per 30-26 i un esplèndid Marc Pey que va anotar sis gols.

Els mataronins van dominar des del primer parcial el matx (3-0) i van saber ampliar diferències de fins a sis gols durant el primer quart d'hora. Els visitants van ajustar el marcador en els minuts posteriors fins a deixar un 14-12 que no sentenciava absolutament res a cap dels dos costats.

A la represa, de nou l'encert mataroní va permetre anar ampliant diferències fins als 5 gols quan només quedaven 15 minuts per acabar. Aquí, un parcial de 6-3 ampliava diferències i deixava el partit vist per sentència. A cinc minuts pel final els mataronins guanyaven de set, resultat que es va maquillar en els últims instants fins el 30-26 definitiu.

Amb aquesta victòria els mataronins sumen 15 punts, li treuen cinc al tercer per la cua (distància considerable tenint en compte que la lliga és de 2 punts per victòria), i poden mirar cap amunt.