Joventut Handbol Mataró de Divisió de Plata.

El Joventut Mataró suma la segona victòria a Divisió de Plata femenina

Les mataronines guanyen el Mislata.

El Joventut Mataró va sumar la segona jornada en dos partits, aquesta vegada en el debut al Teresa Maria Roca davant el Mislata. Les mataronines, que venien d'un triomf important en la prirmea jornada, van dominar el matx a casa i van aconseguir emportar-se'l per un clar 30-22. Gran partit de Sandra Fargas, amb set gols, i de Clara Poo i Saray Romero amb sis cadascuna.

El primer parcial va sorprendre a les groc i negres. Però l'1-3 ràpidament va passar a un 3-0 favorable a les mataronines que agafaven el timó del matx. Encara es van veure alternatives al marcador durant el primer temps, però al descans es va arribar 12-10.

A la represa, un parcial de 4-1 obria un forat que va ser una llosa per les visitants, que mica en mica es van trobar primer a sis gols i després a vuit. A deu minuts per acabar el partit estava sentenciat, i la màxima avantatge del Joventut va ser la del 28-19. Al final, victòria per vuit gols que confirma que l'equip va a per totes aquest any.