-
-

El Joventut Mataró, sense opció davant el Sant Quirze

Els mataronins perden 22-38.

El Joventut Handbol Mataró va sumar la cinquena derrota consecutiva en les últimes cinc jornades davant un rival amb qui no va tenir opció: el Sant Quirze. Els mataronins es van veure superats des de la primera part i segueixen amb només 4 punts en lliga, tercers per la cua just per sobre de les dues posicions de descens.

El partit es va obrir als deu minuts (1-4) i des d'aquell moment ja no es va poder solucionar res. Els groc i negres es van trobar sis gols per sota als 20 minuts i van encaixar un parcial de 0-5 que encara ho deixava tot més complicat. Al descans perdien 8-22.

Sense res a fer, a la represa la tònica va ser la mateixa, amb un rival que trobava forats a plaer i anava ampliant diferències. Finalment van emportar-se la victòria per un contundent 22-38. No és un rival de la lliga del Joventut, però els de la capital del Maresme necessiten sumar amb urgència.