Joventut Handbol Mataró en una imatge d'arxiu.

El Joventut Mataró segueix en ratxa

Nova victòria dels nois de Primera Estatal, aquest cop 17-28 davant el Sant Vicenç.

El Joventut Handbol Mataró segueix en un moment de forma excepcional i les vacances de Nadal no han canviat res. Els mataronins van superar clarament el Sant Vicenç per 17-28 i sumen una nova victòria que els empeny cap amunt, ben a prop de les primeres posicions. Els mataronins van dominar el partit sense problemes des del primer parcial i això va facilitar molt les coses.

De fet, els cinc primers minuts van ser pobres ja que només es va fer un parcial de 0-1, però acte seguit els mataronins van colpejar (1-6). Aquesta diferència va anar creixent i al descans es guanyava per 8-14. A la represa la tònica va ser la mateixa, aconseguint arribar a una diferència de deu gols (13-23) a deu minuts per acabar el matx. En el tram final els mataronins no van baixar els braços i van acabar superant clarament al seu rival per 17-28. Gran partit de Bernat Muñoz amb sis gols.