Joventut Handbol Mataró en una imatge d'arxiu.

El Joventut Mataró segueix en ratxa

Els groc i negres superen a la Salle Montcada.

El Joventut Handbol Mataró segueix en una gran dinàmica positiva i dissabte passat va tornar a guanyar, aquest cop davant la Salle Montcada per 31-27. Els mataronins miren cap amunt, deixen enrere la zona perillosa i sumen ja 12 punts. Bon partit de Jaume Pujol i Berenguer Chiva, que van fer sis gols cadascú, i de Prat i Muñoz amb cinc.

El matx va estar en mans dels mataronins des d'un bon principi, amb avantatges de dos i de tres gols durant la primera part. En els últims deu minuts, però, tot es va equilibrar. Els visitants van empatar gràcies a un parcial d'1-4 i van marxar al descans amb avantatge per 13-14.

A la represa el Montcada encara va tenir temps d'obrir forat de dos gols (15-17), però aquí va iniciar-se la remuntada dels mataronins, que van aconseguir donar-li la volta al marcador a un quart d'hora pel final. Els mataronins van tornar a agafar la directa (20-19) i van eixamplar la diferència fins el 26-23 a cinc minuts pel final. En aquest tram, l'equip va gestionar molt bé els minuts i va acabar imposant-se 31-27.