Joventut Handbol Mataró.

El Joventut Mataró perd tot i plantar cara a la Roca

Els mataronins claudiquen 30-25.

El Joventut Handbol Mataró va plantar cara a la Roca en un partit que sempre és especial per la gran rivalitat entre els dos clubs, però va acabar claudicant per 30-25 davant els vallesans en un tram final  on els groc i negres no van arribar tan frescos. Bon paper dels dos 'Bernats', Muñoz i Bonamusa, que van anotar 6 gols cadascun.

Els mataronins van sortir a la pista vallesana amb ganes d'assaltar-la, tal i com es va veure durant la primera part. Els mataronins van dominar els primers parcials i van arribar a guanyar de tres gols, diferència que es mantenia en arribar al descans: 11-14. El partit estava sent molt complert de part dels de Jordi Fernández, que van veure com la Roca intentava sense èxit acostar-se en el segon període.

A l'equador del segon temps, però, el matx estava molt igualat (17-18). Un parcial de 4-2 pels vallesans va capgirar el marcador per primer cop en 30 minuts (21-20) i això va ser un cop dur. El darrer quart d'hora va ser el de la davallada, amb una Roca molt sòlida (4-1 de parcial) que obria forat. Finalment, els mataronins van anar de més a menys i van acabar perdent 30-25.