Handbol. Foto: R.Gallofré

El Joventut Mataró perd amb La Roca

Els mataronins no poden amb els vallesans i cauen 29-23

El Joventut Handbol Mataró no va poder seguir amb la bona tònica de resultats de les darreres setmanes i va acabar perdent per 29-23 en un partit que sempre és especial: davant la Roca. La rivalitat entre els dos conjunts ve de molts anys enrere i és un clàssic del handbol català. Tot i que en lliga els dos conjunts es troben en zones similars, la derrota dels groc i negres va ser clara en un partit que es va trencar definitivamente en la segona part. Els de la capital del Maresme segueixen en zona mitja de la classificació.

I això que el partit va estar molt igualat durant el tram inicial. Els mataronins van reaccionar al 4-2 inicial i van empatar el matx, van jugar de tu a tu i es trobaven 7-7 a l'equador del primer temps. Això va seguir en els minuts posteriors (11-11) però en el tram final del primer temps, La Roca va estar més encertada de cara a porteria i va obrir un petit forat abans de marxar al descans: 15-12.

A la represa la diferència de tres gols es va mantenir fins que als deu minuts, els locals van ampliar el forat fins els cinc: 20-15. Això va ser un cop dur pels groc i negres que havien de navegar contracorrent davant un equip amb més confiança de cara a porteria. Lluny d'apropar-se els mataronins van veure com els rivals ampliaven diferències de fins a nou gols, cosa que van aconseguir retallar per maquillar el resultat final.