Un partit d'aquesta temporada. Foto: C. Balcells

El Joventut Mataró perd amb el Morvedre

Les mataronines cauen per 30-27.

El Joventut Mataró no va poder sumar una nova victòria davant el Morvedre en un partit complicat que va acabar en derrota. Les locals van imposar la seva força per 30-27 després de diverses alternatives, i deixen a les groc i negres a la zona tranquil·la de la classificació. Clara Poo, amb 8 gols, va ser la més destacada però no l'única: Ona Muñoz en va fer cinc i Sandra Fargas, sis.

El partit va estar equilibrat en els primers compassos (3-3) per deixar pas a un Morvedre que va començar a dominar amb dos i tres gols fins un avantatge màxim de 11-7. Mica en mica les groc i negres van saber reaccionar i van acabar al descans marxant per 14-11 en contra.

A la represa la diferència de tres gols es va reduir a dos, però les mataronines no acabaven d'acostar-se suficientment al marcador. A deu minuts pel final, les locals van posar-se 25-20, però enlloc de baixar els braços, les groc i negres van retallar diferències fins el 27-24. En el tram final, però, no es va poder donar el cop definitiu i es va acabar perdent de tres gols.