Joventut Handbol Mataró.

El Joventut Mataró perd a casa amb el Sant Esteve

Els mataronins cauen 30-36 i es troben desens en lliga.

El Joventut Handbol Mataró no acaba de trencar la mala ratxa de resultats, i aquest cap de setmana va ensopegar per 36-30 amb el Sant Esteve de Palautordera. Els mataronins jugaven a casa, volien assegurar dos punts més però no va ser possible. Amb 19 punts, l'equip es troba en la desena posició en zona tranquil·la.

El partit es va complicar ja en el primer parcial, on els visitants van clavar un 2-5 que obria un forat important només començar. Els tres gols de diferència es van ampliar fins als cinc primer i fins els sis de màxim avantatge a cinc minuts per acabar. Encara hi hauria temps perquè abans del descans la diferència es disparés una mica més: 11-20.

A la represa els mataronins van intenta retallar distàncies sense sort, i els visitants van tenir una segona part plàcida on van mantenir avantatges entre els vuit i nou gols. En el tram final els groc i negres es van acostar al marcador (25-30) però ja no va haver-hi temps i en els últims deu minuts, el Sant Esteve va sentenciar.