Un partit d'aquesta temporada. Foto: C. Balcells

El Joventut Mataró perd a casa amb el Lleidatana

Les mataronines cauen a casa per 26-29.

El Joventut Handbol Mataró va ensopegar el cap de setmana passat davant el Lleidatana per 26-29. L'equip groc i negre, que buscava una tercera victòria consecutiva a la Divisió de Plata, va acabar claudicant davant un rival que va ser letal en els últims cinc minuts de partit. L'equip mataroní es troba ara a mitja taula.

El matx va ser molt equilibrat en tot moment, tal i com es va veure en els primers parcials empatats fins el 6-6. Allà, el Lleidatana va agafar un mínim avantatge i va estar per davant amb dos i un gols. A cinc minuts pel final (10-11), una gran reacció i empenta de les mataronines va capgirar el marcador fins el 14-12.

A la represa es va tornar a la tònica dels empats i les alternatives al lluminós. Les visitants van tornar a agafar embrenzida i van estar dominant a les mataronines que, això sí, no es desenganxaven del matx. El tram final va ser de bojos. Un parcial de 4-1 posava per davant a les mataronines 26-24 a cinc minuts per acabar. Mig minut després, les visitants retallaven distàncies i demanaven temps mort a tres pel final.

Allà va arribar la davallada mataronina. Empat a 26 en la següent jugada, gol de les visitants a minut i mig per acabar (26-27) i dues dianes més en els últims trenta segons davant un Joventut inoperant en atac i bloquejat per les de Lleida, que van ser letals.