El Joventut en una imatge d'arxiu.

El Joventut Mataró no té opció amb el Sant Martí Adrianenc

Derrota clara dels groc i negre per 36-28.

El Joventut Handbol Mataró no va poder superar un dels equips més forts de la categoria. Els mataronins es van topar amb un Sant Martí Adrianenc superior que va guanyar per un clar 36-28 un partit que ja a la primera part estava molt coll amunt. De nou el jugador més encertat de cara a porteria va ser Bernat Muñoz, que va anotar sis gols.

El primer parcial de 3-0 en els primers cinc minuts ja va ser una mala senyal pels mataronins, que van reaccionar acte seguit però que poc a poc van veure com el seu rival obria forat al marcador, 11-7 als 20 minuts. Al descans els locals guanyaven de sis i tenien el partit encarrilat.

Els groc i negres no van trobar la manera de penetrar la defensa dels adrianencs, i la diferència de sis golses va anar mantenint i ampliant fins els nou gols a un quart d'hora pel final. Amb tot sentenciat, el Sant Martí va saber gestionar els últims minuts sense problemes fins el 36-28 definitiu.