Handbol. Foto: R.Gallofré

El Joventut Mataró no s'atura i torna a guanyar

Els mataronins superen el Palautordera per 25-28

El Joventut Mataró segueix en ratxa i va encadenar una nova victòria, la setena aquest cop davant el Sant Esteve de Palautordera. Els groc i negres van guanyar per 25-28 un enfrontament que van dominar ja en la primera part i segueixen mirant cap amunt sense aturador.

El partit estava igualat a la primera part, amb els dos equips alternant-se avantatges i amb empats freqüents al marcador. A poc per acabar la primera part els groc i negres van obrir forat de dos gols (10-12) amb el que es va arribar al descans.

A la represa els mataronins van anar a més i van ampliar la diferència fins els tres gols. Aquesta es va ampliar als quatre quan quedava un quart d'hora pel final. Els groc i negres van saber gestionar aquesta diferència fins el tram final i la victòria ja no es va escapar. Muñoz va anotar set gols, els mateixos que Vaque. Jaume Pujol en va fer sis i Dani Aguilera, cinc.