Un instant de la setmana passada.

El Joventut Mataró no pot amb el Sant Martí Adrianenc

Els groc i negres perden 28-32.

El Joventut Handbol Mataró no va poder amb el Sant Martí Adrianenc, un equip de la part alta de la classificació davant el qual els de Jordi Coma van plantar cara. Els groc i negres van perdre 28-32 un enfrontament on van anar gairebé sempre a remolc i on no van poder trencar el marge de gols que tenien entre ells al marcador. El Joventut segueix a la part mitja-baixa de la classificació.

Després del primer 1-1 en els instants inicials i algunes errades en els atacs dels dos conjunts, els visitants van començar a marcar el ritme de partit: 2-5. El Joventut s'acostava (5-7) però era insuficient davant un equip que tornava a marcar distàncies i obrir forats de 3 i 4 gols. Així es va arribar al descans, amb triomf parcial dels de Sant Adrià per 11-15.

A la represa la tònica va ser la mateixa. El Joventut intentava acostar-se al marcador però a cada gol dels de Coma hi havia resposta dels visitants. L'equip no va poder trencar aquesta barrera: 13-17, 16-20 o 20-24 mentre passaven els minuts al Teresa Maria Roca. Així es va arribar al tram final, amb un Sant Martí controlant el marcador amb certa comoditat fins el 28-32 final.