Clara Poo té la segona millor mitjana golejadora de la lliga.

El Joventut Mataró estrena la Divisió de Plata femenina amb triomf

Les groc i negres s'emporten la victòria per 23-26 davant el Puig d'en Valls.

El Joventut Mataró va començar amb bon peu una nova temporada a la Divisió de Plata Femenina. Les mataronines visitaven el Puig d'en Valls de Santa Eulàlia amb ganes de començar amb un triomf de prestigi a domicili, i així va ser en la primera victòria de la temporada per 23-26. L'equip arrenca amb ganes el segon curs consecutiu a la categoria de Plata del handbol femení.

El partit va tenir diverses alternatives en la primera part, amb un primer 2-3 per les de Mataró però un canvi en els següents parcials que es va col·locar fins el 10-7 a deu minuts per acabar. Aquí, el Joventut va empatar el matx i al descans va marxar amb un petit avantatge: 12-13.

A la represa, l'equip va obrir forat de tres gols i el va poder anar mantenint. La distància del 14-17 passava al 19-22, resultat amb el que es va arribar als últims cinc minuts. Allà, les locals van intentar trencar la dinàmica però les de Jordi Rubi van aguantar l'embrenzida rival per acabar guanyant 23-26.