Imatge de la temporada passada. Foto: Carme Balcells.

El Joventut Mataró encadena una segona victòria a Plata

Les mataronines escalen fins el sisè lloc.

El Joventut Mataró va aconseguir dissabte un triomf importantíssim davant el Sant Joan Despí que permet a l'equip encadenar per primer cop dues victòries seguides, mirar cap amunt i escalar fins el sisè lloc. Les mataronines van fent-se a la nova categoria i després d'un partidàs van sumar dos punts més.

El matx va posar-se de cara en els primers minuts, tot i que a l'equador del primer temps es va equilibrar i al descans anava 13-12 per les locals. Malgrat això, les groc i negres sentien que podien tirar-ho endavant sense cap mena de dubtes.

Aixì va ser a la represa. Un parcial de 0-4 va capgirar el marcador i va deixar tocat a les de Sant Joan Despí, que va trobar-se per sota amb un marge de gols que no va poder desfer en cap moment. Els quatre de diferència seguien presents mentre passaven els minuts i a cinc pel final, es mantenia el 21-25. Les locals van intentar-ho però la defensa mataronina no va deixar opció.