-
-

El Joventut Mataró de Divisió de Plata supera el Sant Joan Despí

Les mataronines es troben en vuitena posició.

El Joventut Mataró femení de Divisió de Plata va aconseguir dissabte una important victòria a casa davant el Sant Joan Despí. Després de la derrota de la setmana passada, les mataronines van tornar al camí de la victòriua amb un 26-21 que les permet col·locar-se en vuitena posició amb solitari, ja que amb qui empataven a punts era precisament el seu rival de dissabte.

El partit va tenir una primera part molt equilibrada i una segona de domini mataroní. En el primer temps, les de Rosa Hernández van estar per davant amb dos i tres gols d'avantatge, però no aconseguien desenganxar-se més del compte davant un rival que seguia ben a prop. Fins al descans, on les groc i negres van aconseguir un 14-10 que va deixar tocat a les visitants.

A la represa, el Joventut va seguir ampliant diferències fins els cinc gols en els primers deu minuts que ho deixaven tot sentenciat. L'equip va gestionar els vint minuts restants amb la mateixa solidesa i fins el 24-19 a cinc minuts per acabar. La victòria ja estava al sarró. Gran partit en tasques ofensives de Maria Murillo (7 gols) i de Clara Poo (6).