Hanbol JHM - UE Sarrià. Foto: R.Gallofré

El Joventut Mataró cau a casa davant el Sarrià

Els mataronins perden 23-24.

El Joventut Handbol Mataró va ensopegar a casa davant el Sarrià en un partit molt equilibrat per 23-24. Els mataronins, que són un dels equips revelació de la temporada, van acabar claudicant amb un rival que va estar més encertat en els moments clau.

El partit va tenir uns primers deu minuts de prova, amb empats i resposta als gols de uns i altres. Als 20', però, els visitants van obrir un petit forat de 7-10. No volia dir res, perquè cinc minuts després els mataronins ajustaven el matx: 9-10. Al descans, la diferència es mantenia amb un gol pels de Sarrià.

A la represa el Joventut va seguir ben a prop del seu contrincant al marcador, però sempre a remolc. Entre un i dos gols de distància que no s'aconseguien trencar. I a deu minuts per acabar, el matx es va trencar amb un parcial d'1-3 que obria forat: 20-24. El Joventut va prémer l'accelerador i va fer tres gols seguits, però es va quedar a les portes de la victòria.