Handbol. Foto: R.Gallofré

El Joventut Handbol Mataró torna a guanyar i mira cap amunt

Triomf per 24-32 que obre forat respecte el descens. Ja són desens.

El Joventut Handbol Mataró sembla haver agafat un altre aire després de tants canvis. Els mataronins van aconseguir encadenar el cap de setmana passat una segona victòria consecutiva que permet obrir en quatre punts la distància respecte el descens, permet a l'equip escalar fins a la desena posició i fa agafar amb un altre ànim el que resta de temporada. La victòria per 24-32 davant el Sant Cugat reforça les paraules de Bernat Muñoz la setmana passada on tenia clar que l'equip podia donar molt més de sí.

El partit va començar amb un conjunt vallesà més intens i precís de cara a porteria. Això va propiciar un primer avantatge de fins a tres gols del Sant Cugat, contrarrestat just abans del descans pels mataronins. Acostant-se al marcador en un primer moment (12-11) i donant-li la volta al resultat parcial al descans després: 13-14.

A la represa els mataronins van portar la iniciativa, van saber sobreposar-se al parcial inicial de 3-0 dels vallesans i van tenir deu minuts d'inspiració letals: parcial de 0-6 que deixava noquejat al Sant Cugat (18-24). Això va permetre gestionar l'avantatge fins el final de partit amb molt de cap i aconseguint ampliar-lo en els útlims minuts. Pey, amb sis gols, va ser el jugador més destacat en tasques ofensives.