Un partit d'aquesta temporada.

El Joventut Handbol Mataró tanca l'any amb un empat

Els mataronins acaben 30-30 amb el Bordils B.

El Joventut Handbol Mataró va acabar l'any amb un empat a casa davant el filial del Bordils. Els groc i negres, que venien de guanyar la setmana anterior, no van poder sumar els dos punts en un partit molt igualat a casa que es va decidir en els últims instants. Gran enfrontament de Jan Bonmusa i Oriol Prat amb sis gols cadascú.

El matx va estar equilibrat en tot moment, amb els parcials igualats minut rere minut. El 2-2 inicial va donar pas al 4-4 i a un petit avantatge dels mataronins: 7-6. La reacció visitant va ser ràpida i això va canviar a deu minuts pel final: 8-11. Al descans, els mataronins perdien només d'un gol (14-15).

A la represa els groc i negres van empatar el partit superat els 10 minuts i van collar el seu rival. En el tram final, però, el Bordils prenia la iniciativa (25-27). Aquí, els mataronins van reaccionar i van empatar a 27. Cada cop que els visitants marcaven, els locals empataven. Fins que amb 29-29, Bosch va fer el 30-29. Semblava que el triomf no es podia escapar, però tot i quedar escassos segons, una sacada ràpida va provocar la jugada final amb gol i empat a 30.