Un instant de la setmana passada.

El Joventut Handbol Mataró no pot amb el Palautordera

Els groc i negres perden 34-27. Setena derrota de la temporada.

El Joventut Handbol Mataró no va poder sumar en la seva visita a Palautordera, una de les pistes més complicades de la Primera Estatal. Els de Jordi Coma van competir durant el primer tram de partit, però un mal final de primera part i una represa en la que els locals van estar molt més encertats van acabar amb les aspiracions dels de la capital del Maresme, que encaixen així la setena derrota de la temporada. L'equip segueix a la zona mitja-baixa de la classificació.

El partit va començar amb molta intensitat de part dels dos equips i amb un Joventut que va jugar de tu a tu a un Palautordera superior sobre el paper. Després de repartir-se cops en els primers minuts (2-2) i que els locals obrissin forat als 10 (7-5), el Joventut va capgirar la situació amb un parcial de 0-3 i va comandar el marcador fins el 8-9. Aquí, els locals van tornar a alternar el marcador al seu favor i en un últim parcial letal (5-2) van obrir escletx al descans: 17-12.

A la represa, mica en mica el Palautordera va anar eixamplant el marcador fins el 20-13, retallat a cinc gols d'avantatge i ampliat a 25-17 en cinc minuts nefastos dels de Coma de cara a porteria (3-0). En el tram final, amb tot sentenciat, els locals van arribar a guanyar de nou per acabar imposant-se pel 34-27 final.