El Joventut Mataró segueix de pega en els partits a casa. Les noies de Rosa Hernández van perdre el segon partit a la Divisió de Plata en la segona jornada disputada al Teresa Maria Roca. Així, l'equip es troba amb una sola victòria en el seu únic desplaçament en tres enfrontaments a la nova categoria. Dissabte es va ensopegar amb l'OAR Gràcia Sabadell de nou per un resultat ajustat: 23-25.

El matx va ser molt igualat des del primer moment. El primer parcial de 4-2 va deixar pas a empats i canvis de lideratge al marcdor fins el 12-12 final en acabar el primer temps. Els dos equips van anar alternant-se i oferint un gran espectacle als aficionats.

Tot va seguir igual a la represa, això sí amb unes vallesanes que van començar a dominar el marcador. Eren avantatges mínims d'un i dos gols, però ja era quelcom diferent al primer temps. Fins que es va entrar als últims cinc minuts 22-23. Allà, les mataronines no van estar del tot encertades i van acabar claudicant. Gran partit d'Ona Muñoz amb 8 gols, demostrant que tenia qualitat a Lliga Catalana i la segueix tenint en una categoria com aquesta.