Joventut Handbol Mataró.

El Joventut Handbol Mataró guanya una final

Els groc i negres superen 35-33

El Joventut Handbol Mataró mira cap amunt. Els mataronins rebien el dissabte el Palautordera en un partit vital on es podia deixar enrere un rival directe en la lluita per quedar-se a la zona tranquil·la. Dit i fet, els mataronins van imposar-se per 35-33 al Palaytordera i amb 19 punts obren forat en el vuitè lloc. El descens queda ara sis punts per sota, un marge generós tenint en compte que la lliga és de dos punts per victòria.

El partit va ser intens des del primer moment (3-3) i amb petits avantatges del Joventut que ràpidament passaven a empats. Amb 12-12, els groc i negres van clavar un parcial de quatre gols a un i van marxar al descans amb un avantatge de +4.

A la represa l'equip va saber mantenir entre dos i tres gols d'avantatge durant el primer tram, fins que en els últims deu minuts van trencar el partit en un repartiment de cops boig (es van veure 9 gols en cinc minuts) que deixava un 31-27 a poc per acabar que ja no es podia escapar. La gestió dels darrers minuts va ser clau per sumar dos punts importants en una autèntica final.