Un instant del partit. Foto: R.Gallofré

El Joventut Handbol Mataró guanya una final

Els mataronins guanyen el penúltim classificat i obren forat respecte el descens.

El Joventut Handbol Mataró agafa aire. Després d'una derrota en la darrera jornada que va deixar l'equip un punt per sobre del descens, els groc i negres van aconseguir el dissabte un triomf vital en una autèntica final: jugaven a casa amb el penúltim classificat amb el perill de que aquests els superés a la taula. Però els de la capital del Maresme van aconseguir sumar una victòria vital per 34-31 amb un partit esplèndid de Bernat Muñoz, que va anotar deu gols dels 34 que van fer els locals.

El matx va estar en mans dels mataronins durant el primer tram, amb avantatges de fins a tres gols a l'equador del primer temps: 8-5. Els visitants, però, van reaccionar a temps i van ajustar el partit (11-10). Al descans, però, els groc i negres van aconseguir de nou un avantatge de tres dianes que donava oxigen als mataronins.

A la represa, els de Viaña van obrir escletxa i van aconseguir un avantatge de fins a cinc i sis gols. A l'equador del segon temps, els groc i negres guanyaven per 27-20 i semblava que el partit estava sentenciat. Malgrat això, l'Esplugues encara va tenir temps d'ajustar el matx a cinc minuts per acabar (31-28) però els groc i negres van saber gestionar bé els últims minuts per acabar sumant un triomf clau.