-
-

El Joventut Handbol Mataró guanya a Sabadell

Els mataronins s'imposen 30-35 a l'OAR Gràcia.

El Joventut Handbol Mataró va aconseguir la tercera victòria de la temporada el cap de setmana passat en imposar-se per 30-35 al OAR Gràcia Sabadlel en un duel entre equips de la part baixa de la classificació. Una derrota podria haver deixat els groc i negres tercers per la cua, però l'equip va aconseguir sumar dos punts que donen oxigen en una temporada difícil a nivell de resultats.

El partit va estar dominat pels mataronins des del primer moment. Els groc i negres van agafar avantatges de tres i quatre gols, per aribar a una màxima de sis a deu minuts pel descans. Abans d'acabar, però, els locals van retallar diferències i es van col·locar 14-16.

A la represa, un parcial de 2-4 va obrir escletxa en el marcador, i els de la capital del Maresme no van baixar la guàrdia: amb una màxima de set gols (22-29) semblava que el partit quedava sentenciat en el 50'. L'equip va saber gestionar bé els últims minuts, un dels problemes que ha tingut aquesta temporada, i va acabar imposant-se 30-35. Gran partit de Marc López i de Jan Bonamusa amb 8 i 7 gols respectivament.