Derrota fora de casa. Imatge d'arxiu.

El Joventut Handbol Mataró debuta amb una derrota

Els groc i negres planten cara a Esplugues però acaben claudicant.

El Joventut Handbol Mataró va perdre en l'estrena de la nova temporada a Esplugues per 32-28. El conjunt mataroní, que compta amb una gran quantitat de canvis tant a la banqueta com a la plantilla, va plantar cara durant la primera meitat però va acabar claudicant per quatre gols en una temporada que es preveu de transició després de l'adéu de jugadors importants com Pedragosa o Busquets.

El partit va estar en mans dels groc i negres durant el primoer tram, amb avantatges d'un i de dos gols. Un parcial de 0-3 en cinc minuts donava ales als mataronins (8-11), que van encaixar un 4-1 abans del descans que empatava el matx. A la represa, els locals van posar la directa i en un quart d'hora molt inspirat van anotar sis gols per només tres dels de Jordi Coma. Això va obrir un forat que va créixer fins el 25-20 i que ja no es va poder capgirar. Finalment, la derrota va ser per 32-28.

"Primer cal assegurar la categoria"

Jordi Coma, entrenador del Joventut, va explicar a capgros.com que havien incorporat "jugadors molt joves" d'entre 19 i 21 anys i que "s'ha desmuntat la defensa", pel que caldrà "que passin les setmanes per poder jugar com volem". L'entrenador considera que aquest procés que s'ha de donar es farà "tenint molt clar que no hi ha cap expectativa d'objectius més enllà de competir partit a partit". "El temps dirà si estem a la zona baixa, al mig o competim amb els de dalt", va afegir. Per Coma, per això és important mirar "d'assegurar la categoria" i després ja es veurà. L'entrenador destaca que la joventut pot oferir "una dosis d'esponteneïtat" interessant "per trencar partits i ser més imprevisibles".