El Joventut Handbol Mataró feia ja algunes jornades que tenia assegurada la seva presència a les fases d'ascens, però aquest cap de setmana ha estat especial perquè les mataronines van aconseguir el títol de lliga que tant havien buscat. De fet, el triomf per 35-26 davant el Sant Quirze és l'exemple de com ha estat la temporada fins ara: perfecta i sense haver perdut cap partit. Ara tocarà preparar-se per la fase de veritat, la que decideix l'ascens i deixar enrere la Lliga Catalana.

El partit va estar marcat per una primera part plena d'imprecisions. Les mataronines eren conscients del que es jugaven i no estaven tant fines com era habitual. Fruit d'això, l'equip va arribar a la mitja part amb un empat a 16 que no deixava res clar. 

A la represa, però, tot va canviar. La defensa va començar a funcionar com sempre, els tirs van tenir molta més eficàcia que en el primer temps i la diferència al marcador va arribar a ser de deu gols. Finalment la victòria no es va escapar i el títol es va poder celebrar amb una afició que va omplir el Teresa Maria Roca.