Joventut Handbol Mataró.

El Joventut Handbol Mataró assoleix la permanència matemàtica

Triomf clau per 32-30 davant l'OAR Gràcia Sabadell.

El Joventut Handbol Mataró sabia que després d'una mala ratxa de derrotes, podia certificar la permanència si guanyava un rival directe com l'OAR Gràcia Sabadell. Els mataronins van sortir a per totes i van aconseguir-ho després de guanyar per 32-30 en un enfrontament molt disputat que deixa l'equip vuitè amb 21 punts, quatre per sobre dels vallesans que són tercers per la cua amb 17. Després d'una temporada d'alt i baixos -i canvi d'entrenador a mig curs a banda de l'adéu del seu millor integrant, Juarez- l'objectiu s'ha complert.

El partit va començar amb el domini dels vallesans al marcador durant els primers minuts fins arribar a posar-se 6-9. Això ho va capgirar el conjunt groc i negre amb un parcial de 4-0 que donava ales a l'equip. Al descans, es va eixamplar la diferència fins els quatre gols: 19-15.

A la represa l'equip va saber mantenir l'avantatge tot i que el seu rival s'anava acostant mica en mica dels tres als dos gols. Aquesta distància es va saber mantenir fins entrats els darrers deu minuts (27-25). Allà, la gestió del marcador va ser clau i finalment la victòria no es va escapar. Vaque, amb 8 gols, va ser el jugador més destacat de l'equip.