-
-

El Joventut Handbol Mataró acaba la temporada amb una derrota

Els mataronins perden 28-30 amb el Sant Joan Despí

El Joventut Handbol Mataró va tancar la temporada, on ja havia aconseguit la permanència jornades enrere, amb una derrota a casa davant el Sant Joan Despí. Els mataronins van acabar claudicant per 28-30 en un matx equilibrat que es va decidir en els últims 10 minuts favorablement als visitants. Així acaba una Primera Estatal complicada on hi ha hagut baixes importants a mitja temporada i canvi d'entrenador.

Durant els primers minuts va haver-hi molta alternança en el marcador. Primer es va començar amb un repartiment de cops (2-2) i acte seguit, els visitants es van posar per davant amb dos gols. Els groc i negres van saber reaccionar i capgirar el marcador als 20 minuts: 8-7. Abans del descans, més canvis. Primer amb el Sant Joan per davant d'un gol i els mataronins clavant un 6-2 de parcial pel 16-13 al final del primer temps.

A la represa els mataronins van guanyar de tres gols durant el primer quart d'hora, mantenint la distància respecte el seu contrincant. Però aquí, un parcial de 1-5 va deixar en fora de joc als mataronins. 24-25 i deu minuts pel final. Allà els mataronins no van poder reaccionar i van acabar claudicant per 28-30.