Joventut Handbol Mataró de Divisió de Plata.

El Joventut guanya i es manté cinquè a la Divisió de Plata

Les mataronines superen 23-28 al Sant Vicenç

El Joventut Mataró ja mira cap amunt a la Divisió de Plata femenina. L'equip de Jordi Rubí va imposar-se el cap de setmana passat al Sant Vicenç i això permet a les groc i negres mantenir-se en la zona alta de la classificació, concretament en cinquè lloc. L'equip encadena tres victòries consecutives i suma vuit punts de deu possibles.

El partit al pavelló Sant Josep va estar en mans de les de Mataró des d'un primer moment. Els avantatges d'un i dos gols van passar a quatre als 20 minuts, i al descans les mataronines es trobaven 12-16 al capdavant del lluminós. El partit estava encarrilat i només faltava el toc final.

A la represa, l'equip va ampliar a set la distància (el parcial d'-14 feia molt mal a les locals) i les de la capital del Maresme només van haver de gestionar l'avantatge fins el tram final, que va acabar amb el triomf per cinc gols de diferència. Destacar el paper d'Ona Muñoz i Maria Murillo amb set gols cadascuna, ben acompanyades per la també incansable Clara Poo, que en va fer sis.