Joventut Handbol Mataró en una imatge d'arxiu.

El Joventut encaixa la primera derrota de l'any

Els mataronins feia més de dos mesos que no perdien.

El Joventut Handbol Mataró va tornar a perdre més de dos mesos després. Una ratxa de victòries i algun empat en la darrera setmana que el va fer escalar des de la zona de perill fins a la zona mitja-alta de la classificació. Els mataronins, però, no van poder donar la sorpresa davant un Granollers que és dels equips més forts de la categoria.

El partit va ser equilibrat en tot moment i el Joventut no es va donar mai per vençut. Inclús quan van veure que se'ls escapaven els vallesans al marcador (8-4) van saber remuntar per ajustar el matx i fins i tot posar-se per davant: 10-11. Al descans, però, marxaven quatre gols per sota.

A la represa aquesta diferència es va combatre i reduir fins el 18-17 als deu minuts i fins l'empat a 19 a l'equador de la segona part. Aquí, el Granollers va posar la directa, es va posar dos gols per endavant i va saber mantenir l'avantatge definitiu fins el 27-24 final.