-
-

El Joventut de Plata tampoc pot amb el Sant Quirze

Les noies perden 27-32.

El Joventut Mataró de Divisió de Plata no va poder amb el Sant Quirze, tot i que va plantar més cara que en el duel masculí entre els dos equips que es va fer just abans al Teresa Maria Roca. Les mataronines van caure 27-32 un partit que van tenir coll amunt davant un rival molt efectiu. Murillo i Ona, amb cinc gols cadascuna, van ser les més encertades.

El matx va començar molt malament: cinc minuts i 0-3 de parcial, sense haver vist porteria. Les mataronines van reaccionar (3-5) però es van topar amb un rival molt encertat que obria forat als cinc minuts: 7-11. Al descans es perdia de sis gols i quedava molt per fer.

Aquesta diferència de sis gols es va mantenir durant els primers compassos de la segona part, amb un rival que jugava a plaer i que no deixava espais per als atacs de les mataronines. Les de Rosa Hernández no van poder acostar-se el marcador per molt que ho intentessin, i finalment van acabar claudicant de cinc.