-
-

El Joventut de Plata assegura la permanència

Les mataronines guanyen el Lleidatana i mantenen la categoria de manera matemàtica.

El Joventut Mataró ja té la feina feta a la Divisió de Plata femenina quan encara queden sis jornades per disputar-se. Les mataronines, que escalen fins el sisè lloc, van guanyar per 24-31 el Lleidatana, penúltim classificat, i van aconseguir així dos punts que deixen una diferència de punts respecte el descens que els permet estar salvades de manera matemàtica.

El partit amb les de Lleida va tenir un equip dominant: el Joventut. Les groc i negres van començar a comandar el marcador amb un i dos gols de diferència que van passar a cinc quan faltaven deu minuts pel descans. Després d'un petit acostament al marcador, les mataronines van marxar 11-15 al descans.

A la represa van tornar a obrir forat de sis gols i es va ampliar al 13-20 als deu minuts. L'equip dominava clarament el matx i no va deixar escapar-lo en cap moment davant un rival de la part baixa que busca no descendir. Finalment, victòria de set gols que confirmen la permanència matemàtica.