-
-

El Joventut de Divisió de Plata perd per la mínima

Les jugadores mataronines no poden amb un dels equips forts.

El Joventut Mataró de Divisió de Plata femenina no va poder superar a la Roca en un dels duels clàssics entre equips de gran rivalitat. Les vallesanes van guanyar per 26-25 en un enfrontament amb alternatives que no es va decidir fins el tram final. Les mataronines cauen a la desena posició però segueixen amb cert marge respecte la zona de descens.

El partit va començar bé pels interessos de les de Rosa Maria Hernández, agafant alguns avantatges en el primer tram fins el 6-8 a l'equador. El partit, però, es va complicar en el tram final: 14-12 al descans en una remuntada important de part de la Roca.

A la represa, les locals van obrir forat de tres gols, però el Joventut va aconseguir empatar fins el 18-18. No només això, sinó que a més van capgirar el marcador i es van posar per davant (19-21). El partit entrava en un moment de bogeria i la Roca va tornar a posar-se per davant, resultat que va mantenir a cinc minuts pel final (24-23). En el tram final les mataronines no van poder aixecar el partit i van acabar claudicant.