Un partit d'aquesta temporada. Foto: R. G.

El Joventut de Divisió de Plata femenina perd amb el penúltim

Les mataronines cauen 24-22 amb el Dominicos Zaragoza.

El Joventut Mataró de Divisió de Plata no va poder sumar una nova victòria malgrat visitar el Dominicos Zaragoza, penúltim de la classificació. Les mataronines, que segueixen sisenes a la categoria, van ensopegar per 24-22 amb les aragoneses en un partit on Maria Murillo va destacar amb vuit gols, mentre que Ona Muñoz en va fer set.

El matx va estar en mans del Dominicos, necessitat de punts i que va sortir a per totes des d'un primer moment. Parcials com el 7-3 als deu minuts o el 11-4 al quart d'hora deixaven clar que el Joventut no tenia davant un rival fàcil ni molt menys. L'equip no acabava de posar-se dins del matx i al descans perdia 17-9,

A la represa les mataronines van ajustar el matx i es van posar a quatre gols (19-15). L'equip va seguir intentant la remuntada i a deu minuts pel final es trobava 21-18. En els últims instants el matx va quedar-se en un puny (22-21), però en el tram final les aragoneses van estar més encertades i van acabar emportant-se la victòria.