Gran temporada a casa.

El Joventut de Divisió de Plata acaba la temporada amb victòria

Les noies guanyen a la Roca i acaben novens.

Temporada destacada i tot un èxit. Així es pot considerar el curs del Joventut Handbol Mataró a la Divisió de Plata, on ha acabat en novena posició amb 24 punts, 11 victòries i 2 empats en 26 jornades i una mitjana de gairebé 27 gols per partit. L'objectiu era salvar-se i es va aconseguir amb molta antel·lació. Després de diverses derrotes seguides, dissabte van tancar la temporada amb victòria davant la Roca, que sempre deixa millor regust.

El partit amb les vallesanes va ser igualat des d'un primer moment: 3-3. Els dos equips s'anaven alternantel domini del marcador, amb avantatges d'un i dos gols com a molt. Als 20 minuts, empat a onze. Als 25, parcial d'un gol pel Joventut i a la mitja part, descans a 15-15.

A la represa les de la capital del Maresme van obrir un forat de dos que van saber mantenir i augmentar a deu minuts pel final: un parcial 3-0 trencava el matx amb el 25-20. Les mataronines van seguir ampliant amb un 3-1 que ho deixava tot sentenciat (28-21) i van tancar el curs amb un gran triomf a casa davant la seva afició.