L'equip ja és tercer a la classificació, empatat amb els dos primers.

El Joventut agafa impuls amb una victòria a Palautordera

Els groc i negres superen 28-30 el seu rival i aconsegueixen la tercera victòria de la temporada.

El Joventut Handbol Mataró va aconseguir dissabte la tercera victòria en quatre jornades de lliga. Els mataronins van assaltar el pavelló Josep Llavina amb una victòria per 28-30 davant el Palautordera, fet que els deixa col·locar-se en la zona alta de la taula. Partit espectacular de Jaume Pujol, que va anotar 10 gols.

L'enfrontament va ser molt equilibrat entre els dos equips, amb empats i alternatives constants durant els primers 15 minuts. Allà, del 8-8 es va passar a un parcial de 0-3 pels mataronins que van obrir un forat important. Al descans es guanyava de quatre: 12-16.

A la represa els de Jordi Fernández van clavar quatre gols seguits i van aconseguir el màxim avantatge: 12-20. Això va donar tranquil·litat per poder afrontar el que quedava de partit gestionant perfectament la diferència. Però el Palautordera no es va donar per vençut i en deu minuts va retallar de 9 gols a tres la diferència. A cinc minuts pel final, el Joventut guanyava 25-28, i va saber aguantar fins al triomf final de dos.