-
-

El femení del Joventut Handbol Mataró goleja a Cardedeu

Les mataronines guanyen per 16-23 i segueixen invictes.

El Joventut Handbol Mataró femení segueix en ratxa. L'equip no sap el que és perdre a la Lliga Catalana i el cap de setmana passat es va imposar per un contundent 16-23 al Cardedeu, resultat que li permet mantenir un ritme triomfal de punts directes cap a les fases d'ascens. Ona Muñoz i Sandra Fargas, amb 7 i 6 gols respectivament, van ser les millors anotadores de l'equip.

El partit era clau perquè les mataronines podien sentenciar de manera matemàtica la seva presència a les fases d'ascens a la Divisió d'Honor plata. Des d'un primer moment, la gran defensa groc i negra va deixar sense arguments al conjunt local, que només va poder anotar sis gols en la primera part. Al descans el Joventut guanyava 6-12. A la represa la línia de joc va ser la mateixa i la diferència de gols va arribar a ser de deu. Finalment, triomf i classificació matemàtica per les fases.