El Joventut Handbol Mataró és equip de Plata. El conjunt mataroní, que va acabar la temporada regular invicte i amb ganes d’aconseguir un ascens que feia dècades que no es donava va organitzar el cap de setmana passat les fases d’ascens, on va dominar amb mà de ferro. Les mataronines no van donar opció a les seves contrincants, van superar amb claredat a tots els equips i van confirmar que són una generació històrica dins de la secció.

El primer partit es va disputar davant el Multicentro Comercial El Trompo Perdoma, equip que va caure clarament davant les groc i negres per un contundent 29-17. A l’altra eliminatòria, el Ribera d’Alcúdia superava el Dominicos de Saragossa i semblava el rival a batre, tot i que el camí es va aplanar encara més ràpid. Les mataronines van superar de manera contundent el Dominicos per 33-18 i es van aprofitar de la derrota del Ribera per 18-19 amb el Perdoma.

Això va deixar certificada la classificació per la categoria de la Divisió d’Honor Plata, però l’equip encara tenia un objectiu més: acabar tota la temporada sense saber el que era perdre un partit. Dit i fet, l’equip va superar al Ribera en el darrer partit per un clar 21-10 que confirmava la superioritat del Joventut: sis punts aconseguits en tres partits pels dos que van aconseguir els seus perseguidors.