Handbol Joventut handbol Mataró.

Derrota per la mínima del Joventut Mataró

Els groc i negres cauen 26-25 davant l'OAR Gràcia Sabadell.

El Joventut Mataró va ensopegar de manera ajustada en la seva visita a l'OAR Gràcia Sabadell. Els mataronins van fer un partit molt seriós a terres vallesanes, però van acabar claudicant davant el rival que tenien just per sobre. Si els guanyaven, els superaven a la taula; la derrota deixa el Gràcia Sabadell a tres punts. Amb aquesta ja són tres les jornades que porta el conjunt groc i negra sense guanyar. Partit destacat de Bernat Muñoz, que va anotar set gols, i de l'Oriol Vaque, que en va fer sis.

La igualtat va ser la tònica dominant de l'enfrontament entre els dos equips. Els locals portaven el ritme de joc però els mataronins no es desenganxaven del matx. Un o dos gols de distància, fins que en el tram final el Sabadell va obrir forat amb el 15-12.

A la represa el Joventut va aconseguir ajustar el partit (20-19) i fins i tot empatar-lo a deu minuts pel final. Allà, però, els locals van estar més encertats de cara a porteria i els cinc minuts sense anotar del 50 al 55 van acabar de condemnar als mataronins que, això sí, van buscar sumar algun punt fins el darrer instant.