Gran temporada a casa.

Derrota del Joventut Mataró de Divisió de Plata femenina

Les mataronines cauen 18-22 amb el Morvedre

El Joventut Handbol Mataró va perdre a casa per 18-22 davant el Morvedre, líder de la categoria, en un partit on les mataronines van estar molt poc encertades de cara a porteria i no van arribar ni a la vintena de gols. Les groc i negres van trobar-se a remolc ja des dels primers compassos, tot i que en el tram final de la primera part van capgirar el marcador (11-10) i van acabar marxant al descans amb empat a 12. A la represa, de nou les visitants van dominar el matx sempre amb marges ajustats d'un o dos gols. En els últims cinc minuts, el parcial d'1-4 pel Morvedre va matar el matx.

Bon paper de jugadores com Maria Murillo, que va anotar sis gols, o Sandra Fargas que en va fer quatre, els mateixos que Ona Muñoz. El resultat no canvia les coses: les mataronines ja estaven matemàticament salvades de fa algunes jornades. El que sí passa ara és que cauen al vuitè lloc empatades a punts amb La Roca.