Imatge d'arxiu d'un altre partit. Foto: Carme Balcells

Derrota del Joventut Mataró davant el Femenino Elda

Les groc i negres cauen 24-21 en la seva visita a València.

El Joventut Mataró va perdre en la seva visita a Elda. Les mataronines van caure 24-21 davant les d'Alacant en un enfrontament ajustat que es va decidir en el tram final. L'equip es troba ara en novena posició amb sis punts després de dues derrotes seguides. Això sí, només a dos punts de l'OAR Gràcia Sabadell, quart. Els tres primres (de 14 punts en amunt) ja estan molt distanciats de la resta. Entre ells, un és l'Elda.

El partit va estar ple d'alternatives, amb els dos equips intercanviant-se el lideratge al marcador en el primer temps. La igualtat va seguir fins a cinc minuts pel final, quan les locals van obrir forat (12-9) i el van ampliar a 14-10 abans del descans.

A la represa les mataronines van reaccionar amb un parcial de 0-3 (14-13), però les valencianes van tornar a eixamplar la diferència amb tres i dos gols d'avantatge. A deu minuts pel final, el 21-17 es feia molt coll amunt per unes mataronines que van intentar retallar sense èxit, deixant la derrota en el 24-21.