-
-

Derrota del Joventut Handbol Mataró a Amposta

Les noies de Plata van perdre 31-24.

El Joventut Handbol Mataró va perdre en la seva visita a Amposta per 31-24 i no va poder encadenar una segona victòria consecutiva en lliga. Les mataronines van veure com se'ls escapava el partit a la segona part, després d'un primer tram igualat que no es va saber tancar. Partit destacat de Sandra Fargas, que va anotar sis gols, mentre que Clara Poo en va fer cinc i Ona Muñoz, quatre.

Les mataronines van començar perdent en el primer tram de partit, però van posar-se les piles i el que eren dos i tres gols de diferència es va quedar 10-9 a cinc minuts pel final de la primera part. L'Amposta, però, va reaccionar a temps i va obrir forat de tres gols abans del descans.

A la represa el Joventut va empatar el matx als deu minuts (17-17) i ho deixava tot obert de cara al tram final. Però de nou les locals van estar més encertades en atac i van tornar a obrir distància de dos i tres gols. Quan el Joventut marcava, es topava amb gols de l'Amposta que a cinc minuts pel final guanyava per 26-23. En el tram final, les groc i negres van baixar els braços i això ho van aprofitar les locals per deixar un resultat molt més gran del que realment havia estat el matx: 31-24.