Final del partit. Foto: Joventuthandbolmataro.cat / @chsdj

Derrota del Joventut en el primer desplaçament de Primera Estatal

Els mataronins perden amb el Sant Joan Despí per 34-27.

El Joventut Mataró masculí va encaixar el cap de setmana passat la primera derrota de la temporada després de dues jornades. Els groc i negres van caure en la seva visita al Sant Joan Despí per un clar 34-27 en un partit els locals van mostrar-se molt sòlids en defensa i precisos en atac.

I això que els mataronins van començar comandant el partit amb dos gols d'avantatge, però mica en mica els de Sant Joan Despí van reaccionar. Un parcial de 4-2 a cinc minuts pel final deixava el 10-9 al marcador que s'ampliava fins el 15-11 abans del descans. Un tram final de primer temps nefast pels groc i negres.

A la represa, els de Jordi Fernández no van trobar la manera de retallar la diferència amb un equip que en defensa es mostrava molt segur. Els groc i negres van bloquejar-se malgrat el bon encert de jugadors com Oriol Prat (8) o Berenguer Chiva (5) i van veure com la diferència entre quatre i cinc gols no es movia. Finalment, en els últims cinc minuts el Sant Joan Despí va aprofitar que el Joventut baixava els braços per obrir forat fins el 34-27.