Imatge del darrer partit a casa.

Derrota contundent del Joventut Handbol Mataró

Els mataronins perden 28-10 en la seva visita a Sant Quirze.

El Joventut Handbol Mataró va ensopegar dissabte en la seva visita a Sant Quirze. Els mataronins no van fer una bona segona part i això ho van pagar molt car davant un rival que va estar molt més encertat de cara a porteria. Marc Pey, amb quatre gols, va ser el jugador més destacat d'un conjunt groc i negre que segueix a la zona mitja de la classificació, desè amb 6 punts però només dos per sobre del tercer per la cua.

El matx va estar en mans dels de Jordi Coma durant el primer quart d'hora. Els mataronins defensaven amb solidesa i trobaven porteria amb major facilitat: això va permetre aconseguir parcials d'un i dos gols d'avantatge i un 3-6 als 15 minuts que donava ales als mataronins. Però en cinc minuts fatídics, del 20 al 25, l'equip va rebre un parcial de 4-1 que capgirava el marcador. Al descans perdien 11-8 després d'aconseguir un sol gol en deu minuts.

A la represa, els locals van aprofitar aquesta sequera transitòria que pateix el Joventut en diversos partits. En els primers deu minuts de la segona part, els mataronins van fer tres gols per set del Sant Quirze. 18-11 i matx sentenciat. L'equip ja no va tenir marge de reacció i va veure com l'avantatge dels locals anava eixamplant-se fins els 12 gols de màxima. Al final, 28-18.